Download een productblad

Eerste levering CityCruiser Dubai via Jonker Carrosserieën aan PostNL

Klant: Jonker Carrosserieën

Opgeleverd: Januari 2020

Eindklant: PostNL

Jonker Carrosserieën uit Apeldoorn heeft deze maand de eerste CityCruiser Dubai (uitvoering Oslo) geleverd aan PostNL. Het gaat om vier opbouwen gemonteerd op een Mitsubishi FUSO eCanter ALL-ELECTRIC chassis.

De CityCruiser Dubai is de lichtste opbouw in het 3.5 ton segment. De opbouwconstructie is 100% gelijk aan de bestaande CityCruisers, met uitzondering van de vloer, het dak en de wand invullingen. Deze zijn samengesteld uit composiet. De CityCruiser Dubai is TuV-goedgekeurd tot een max. laadvermogen van 1.600 kg en weegt bij een opbouwlengte van 4,4 meter slechts 365 kg. De Oslo uitvoering heeft standaard een gladde composiet binnenzijde, waar op elke gewenste hoogte een bindrail op kunststof plaat gemonteerd kan worden. Verder is de uitvoering Oslo voorzien van:

Kunststof stootplaat 400 mm | Standaard niet lichtdoorlatend composiet dakpaneel
(lichtdoorlatend dakpaneel niet mogelijk) | 15 mm dikke composiet vloerplaat liggend op
standaard aluminium dwarsliggers | 1 plafonnière | Aluminium geanodiseerde omrandingen.

Jonker Carrosserieën bouwt zeer divers carrosseriewerk. Eigenaar Lauwrens Jonker is in 1986 in Zutphen begonnen, waar toen de nadruk nog op veewagens lag. Inmiddels is het bedrijf gevestigd in Apeldoorn en zijn de activiteiten uitgebreid naar allerlei soorten carrosseriewerk inclusief schadeherstel, spuitwerk en laadklepkeuringen (LPK).

Wij wensen PostNL veel succes met deze mooie CityCruiser Dubai Oslo uitvoeringen!