Met de merken ISONORT, KARDEL, CRUISERS, JPM en met onze deursystemen bieden wij complete opbouwsystemen en halffabrikaten voor de carrosseriebouw. De merken ISONORT en CRUISERS worden via ons uitgebreide dealernetwerk gereedgemaakt voor de eindklant.

isonort koelvriesopbouw

ISONORT

ISONORT produceert lichtgewicht koel- & vrieswagen opbouwen met een groot laadvermogen. Deze zijn volledig gecertificeerd. Het complete assortiment opbouwen is ook leverbaar op klantspecificatie. De opbouwen van ISONORT zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen die in overleg met de dealer kunnen worden bepaald.

kardel schuifzeilopbouw

KARDEL

Alle KARDEL schuifzeilopbouwsysteem zijn in bouwpakketvorm of compleet opgebouwd leverbaar. Per toepassing wordt het meest geschikte type voorwand, achterportaal, deuren, dak, rails, zijborden en rongen modulaire gespecificeerd. Het M-Concept schuifzeilopbouwsysteem is tot 27 ton XL TüV gecertificeerd.

CRUISERS PROGRAMMA

Het CRUISERS PROGRAMMA bestaat uit aluminium opbouwsystemen met verschillende wandinvullingen voor het 3,5 t/m 18 ton bedrijfswagensegment. Het begint bij de CityCruiser met een maximaal laadgewicht van 3,5 ton tot de GlobalCruiser met een maximaal laadgewicht van 18 ton.

Het CRUISERS PROGRAMMA biedt oplossingen voor aluminium opbouwsystemen in glasresteelwagens, koelwagens, open bakwagens en wagens met gesloten opbouw of schuifzeil.

JPM Kippers & Openlaadbakken

JPM is Europa’s grootste producent van openlaadbakken in het 3.5 tot 5 ton segment. De fabriek in Frankrijk produceert tevens kippers die achterwaarts en 3-zijdig kiepen, deze zijn in volledig aluminium, staal of een combinatie van beiden leverbaar.

DEURSYSTEMEN

RTS is al ruim 20 jaar marktleider als het gaat om deursystemen voor de carrosseriebouw. Alle deurtypen die in opbouwen worden toegepast kunnen door RTS naar klantwens worden ontworpen en geleverd.

Wij hebben oplossingen voor de volgende vier deursystemen:

  • Mega opdekdeuren
  • Inliggende deuren
  • Harmonicadeuren
  • Zijdeuren en FIT roldeuren