De drijvende kracht achter de carrosseriebouw

NIEUWE / GEWIJZIGDE PRODUCTEN

Veelgestelde vragen

Kan ik uit deze catalogus bestellen?

Het in deze catalogus vermelde assortiment levert RTS NEDERLAND BV als groothandel uitsluitend aan de carrosserie- & trailerbouw en aanverwante industriële bedrijven.

Dit assortiment wordt niet aan transporteurs, truckdealers, eindklanten en consumenten geleverd. Dergelijke bedrijven verwijzen wij door naar onze distributeurs.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

U kunt bij ons bestellen door uw bestelling aan ons door te geven per mail of per telefoon. Hier vindt u onze contactgegevens.

Graag willen we u er wel op attenderen dat wij uitsluitend verkopen aan de carrosserie- & trailerbouw en aanverwante industriële bedrijven. Dit assortiment wordt niet aan transporteurs, truckdealers, eindklanten en consumenten geleverd. Dergelijke bedrijven verwijzen wij door naar distributeurs.

Ik kan mijn product niet vinden?

In deze catalogus vindt u onze actuele voorraad. Mocht het product dat u zoekt er niet tussen staan, neem dan contact op met onze verkoop binnendienst.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Onze producten worden rechtstreeks uit eigen voorraad geleverd. De levertermijn vindt u terug op de orderbevestiging.

ALUMINIUM PROFIELSYSTEMEN

Voor de Nederlandse en Belgische carrosserie- & trailerbouw

In onze online catalogus kan de Nederlandse en Belgische carrosserie- & trailerbouw terecht voor aluminium profielsystemen, accessoires & componenten en panelen. In een ander gedeelte van onze website kunt u terecht voor onze opbouwsystemen en halffabrikaten.

——

RTS NEDERLAND BV levert uitsluitend aan de carrosserie- & trailerbouw en aanverwante industriële bedrijven in de Benelux. Transporteurs, truckdealers, eindklanten en consumenten verwijzen wij graag door naar onze distributeurs.