Harmonica deuren

De RTS harmonicadeuren zijn qua ontwerp gebaseerd op de RTS Mega opdekdeuren. Deze worden met pianoscharnieren aan elkaar gemonteerd en vaak gebruikt voor verhuiswagens.

Deze harmonicadeuren zijn ingevuld met aluminium snaplockprofielen en worden geheel gelast voor optimale stijfheid. Ook worden dergelijke deuren vaak gebruikt voor doorlaadsystemen. Door de specifieke toepassingen adviseert RTS voor iedere opbouw een klantontwerp.

Inliggende deuren

Om meer stabiliteit in het achterportaal te brengen worden vaak RTS inliggende deuren gemonteerd. Deze worden geproduceerd met plywood deurpanelen en voorzien van inliggende of opliggende sluitingen in staal of RVS.

De omranding bestaat uit een aluminiumprofiel voorzien van een rubber afdichting. Anders dan Mega opdekdeuren worden RTS inliggende deuren vaak compleet op klantenwens in kleur samengesteld en kan b.v. ieder type hang- & sluitwerk worden gemonteerd.

Mega opdekdeuren

De RTS Mega opdekdeuren worden in heel Europa door grote trailer- & carrosseriebouwers als halffabricaat in achterportalen gemonteerd. Ze zijn in alle mogelijke maatvoeringen beschikbaar.

  • Met geïsoleerd sandwichpanelen invulling of aluminium snaplockprofielen
  • Volledig TuV-gecertificeerd
  • In natlak of gepoedercoat
  • Met lasbokken of boutbokken in staal of RVS
  • Met rubber- of aluminium afdichting tussen de deuren
  • Met 2 of 4 onderbouwsluitingen op onderlinge as-afstand 400 mm of 900 mm

Zijdeuren en FIT roldeuren

RTS is grondlegger van de zijdeur in bouwpakketvorm. Voor diverse wanddikten is de zijdeur zowel links- als rechtssluitend in te bouwen. De zijdeur geeft minimale verdikking door het geintegreerde pianoscharnier en is te verkrijgen met een verbredingsset. De volledig uit aluminium ontworpen zijdeur is voorzien van L-klikprofielen waarmee de wanduitname snel kan worden gemonteerd.

In Nederland distribueert RTS de roldeuren van zusterbedrijf FIT. Het programma bestaat uit houten roldeuren, Husky geïsoleerde roldeuren, de aluminium Road Rail Security roldeuren, de licht-geïsoleerde Isolite roldeuren, de PVC Elite roldeur en de Fitalu aluminium-lamellen roldeuren.

Heeft u interesse in onze deursystemen?

Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag een passend advies!