Download een productblad

CityCruiser Dubai type Londen voor Rüttchen-Carbouw

Klant: Rüttchen-Carbouw

Opgeleverd: Maart 2020

Deze mooie zwarte CityCruiser Dubai wordt binnenkort door Cruiser-dealer Rüttchen – Carbouw ingezet als demo. Het gaat om het type Londen gemonteerd op een Mercedes Sprinter chassis.

 

De CityCruiser Dubai is in de Benelux de lichtste opbouw in het 3.5 ton segment. De opbouwconstructie is 100% gelijk aan de bestaande CityCruisers, met uitzondering van de vloer, het dak en de wand invullingen. Deze zijn samengesteld uit composiet. De CityCruiser Dubai is TuV-goedgekeurd tot een max. laadvermogen van 1.600 kg en voldoet aan de Europese WLTP-wetgeving. De CityCruiser Dubai Londen weegt bij een opbouwlengte van 4,4 meter slechts 315 kg. Deze CityCruiser Dubai Londen uitvoering is voorzien van:

Standaard niet lichtdoorlatend composiet dakpaneel | composiet antislip vloerplaat (naadloos) | aluminium geanodiseerde omrandingen | spoiler | extra accu | laadklep.

Rüttchen biedt onder de naam Carbouw eigen carrosseriebouw aan. Naast de merken die Rüttchen voert, kan Carbouw ook voor alle overige merken alle vormen van carrosseriebouw leveren. Maatwerk is het specialisme van Carbouw. Iedere dag staat een enthousiast team van ruim twintig vakmensen paraat om de klantwensen snel en efficiënt om te zetten in op maat gemaakte oplossingen. Carbouw beschikt ook over een eigen spuitcabine, die zelfs geschikt is voor mega opleggers.

 

Wij wensen Rüttchen-Carbouw veel succes met deze mooie CityCruiser Dubai Londen!