Cold Car bouwt sinds 1968 opbouwen voorzien van eutectische koeling, in de jaren negentig werden de eerste projecten in de Benelux gerealiseerd. Met meerdere fabrieken is de Italiaanse bouwer inmiddels wereldwijd marktleider in deze nichemarkt. Voor RTS vormt het Cold Car programma een prachtige aanvulling op het bestaande assortiment koelopbouwen.

Ga naar de Cold Car pagina

Cold Car

RTS is importeur van het Spaanse merk ISONORT koelopbouwen. Met deze partner heeft RTS binnen enkele jaren via een sterk dealernetwerk een groot marktaandeel opgebouwd. O.a. Brocacef rijdt met farma-gecertificeerde ISONORT koelopbouwen.

Ga naar ISONORT

logo-Isonort
Isonort

Met KARDEL schuifzeilopbouwen is RTS al vele jaren marktleider in de Benelux. De M-Concept schuifzeilkits worden zowel als bouwpakket als compleet opgebouwd geleverd. Voor uitzonderlijke ladingen is het LPS systeem met meelopend kopschot en achterportaal geschikt. Distributeurs met veel losadressen zijn zeer te spreken over de Kardel Slider, dit systeem is snel te openen en te sluiten omdat het zeil boven en onder in een aluminium rail schuift en geen gespen worden gebruikt.

Ga naar KARDEL

logo-Kardel
Kardel

De CRUISER opbouwsystemen worden met name via RTS-dealers verkocht. De gesloten opbouwen binnen dit programma worden van het 3.5 t/m 18 ton GVW segment ingezet en zijn beschikbaar met superlichtgewicht composiet, geïsoleerde, kunststof- en aluminium snaplock wandinvulling. Onder het 3.5 ton segment vallen schuifzeilopbouwen, schuifzeilsliders, home-delivery, farma-gecertificeerde, lagevloerchassis, volledig geïsoleerde en glasresteel opbouwen. Met het CRUISER merk biedt RTS het breedste programma opbouwsystemen aan de carrosseriebouw.

Ga naar het CRUISER PROGRAMMA

logo-Cruisers
Cruiser

JPM is Europa’s grootste producent van kippers in het 3.5 tot 5 ton segment, leverbaar in volledig aluminium, staal of een combinatie van beiden. De fabriek in Frankrijk produceert tevens openlaadbakken. In klantspecifieke oplossingen onderscheidt JPM zich samen met RTS in de Nederlandse carrosseriemarkt. Het JPM programma wordt met name voor groenvoorziening, stadsreiniging en in de bouw ingezet.

Ga naar JPM Kippers

logo-JPM
JPM

Sinds eind jaren 80 is RTS importeur van Polyfont panelen voor zijwanden, vloeren en daken voor vrachtwagenopbouwen.

logo-Polyfont
Polyfont

RTS is exclusief distributeur van Liftup scharnieren in de Benelux. De innovatieve veerring-karakteristiek van een Liftup scharnier biedt een beter alternatief voor gasveren of conventionele scharnieren. De Liftup scharnieren worden met name voor topkleppen gebruikt, het optimale draaimoment werkt onder alle weersomstandigheden en temperaturen.

logo-Liftup
Liftup

RTS is distributeur van Versus Omega, Europa’s grootste producent van schuifdaken voor schuifzeiltrailers. Tot het assortiment behoren o.a. de Axces hefdaksystemen met de Hydraman liftsystemen en de Trike zeilrunner. KARDEL schuifzeil-opbouwsystemen worden met de Versus Omega systemen uitgevoerd.

logo-Versus-Omega
Versus Omega

Met zustervestiging iTbc China biedt RTS de markt kostenvoordeel in het accessoires assortiment. Het assortiment omvat zowel standaard accessoires als klantspecifieke componenten. Containerhoeveelheden kunnen op aanvraag zonder overslag in Putten tegen scherpe tarieven direct worden geleverd, waarbij iTbc zorg draagt voor transport, invoer en aflevering in uw magazijn.

logo-iTbc
iTbc